Ducmo 3D-mallinnus ja esivalmistus varmistavat LVI-asennusten laadun, nopeuden ja helppouden

 

Perinteisesti rakennusprojekteissa tilaaja, arkkitehti tai pääsuunnittelija hoitavat kaiken projektiin liittyvän koordinoinnin eri ammattialojen kesken. LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja rakennesuunnittelu tulevat useimmiten eri toimijoilta ja projektin vetäjän vastuulle jääkin huolehtia, että kaikki osa-alueet ovat toteutusvaiheessa yhteensopivat. Tässä vaiheessa havaittujen virheiden korjaaminen on usein kallista ja aiheuttaa usein myös viivästyksiä projektiin.

Ducmon 3D-mallinnus ja esivalmistustyöt varmistavat sen, että kaikki suunnitelmat ovat tilaajan, arkkitehdin tai pääsuunnittelijan tarkasteltavissa yhtäaikaisesti, jolloin mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ajoissa. Näin pysytään sekä budjetissa että aikataulussa, kun mahdollisista virheidenkorjaamisista aiheutuvia lisäkuluja ei synny ja kaikki suunnitelmien osa-alueet ovat yhteensopivat.

Omakotitalojen LVI-järjestelmän 3D-mallinnus

Omakotitalon 3D-mallinnus alkaen 990€ alv.0%

Mallinnamme modernilla 3D-tekniikalla pientalon LVI-järjestelmän kokonaisuudessaan. 

Mallinnuksen avulla voidaan materiaalihukka minimoida eikä työmaalle tarvitse tilata ylimääräisiä komponentteja "varmuuden vuoksi". Ducmon 3D-mallinnus siis maksaa itsensä lähes täysin takaisin heti tavarantilauksessa! 

Toimitamme tilaajalle tarkan tarvikeluettelon. Voit myös tilata tarvikkeet kauttamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan! 

Kilpailutamme aina tilauksen jokaisen komponentin usean eri tavarantoimittajan kesken, edullisimman ratkaisun löytämiseksi!

OKT.jpg

 

 

Omakotitalon  LVI-järjestelmien esivalmistus

Omakotitalon LVI-järjestelmien esivalmistuksen hinta määritellään Ducmo 3D-mallinnuksen perusteella.

Tarjoamme myös Pientalojen LVI-järjestelmien esivalmistusta. Esivalmisteet tehdään Ducmo 3D-mallinnuksen perusteella. 

Esivalmisteet valmistetaan tehtaallamme Raahessa. Esim. kanavaosat leikataan, kasataan ja eristetään valmiiksi.  Järjestelmä toimitetaan työmaalle valmiina lohkoina helppojen asennusohjeiden kanssa. 

Ducmo esivalmisteiden käyttö voi vähentää ammattilaisen tarvetta LVI-asennuksissa jopa 30%

Tarjoamme esivalmisteille myös asennuspalvelun. Yhteistyökumppanimme kokeneet ammattilaiset suorittavat asennuksen tehokkaasti ja turvallisesti. 

Polish_20230331_181821858.jpg

 

Lämmönjakohuoneet, pumppuryhmät ja jakotukkipaketit

Lämmönjakohuoneiden mallinnus alkaen 1490€ alv 0%

Esivalmisteiden hinta määräytyy mallinnuksen perusteella. 

Hinta sisältää lämmönjakohuoneen 3D-mallinnuksen, sekä mallin perusteella laaditun tarkan tarvikeluettelon tavarantilausta varten. 

Ducmo 3D mallinnuksen avulla voimme rakentaa lämmönjakohuoneen täysin oikeilla komponenteilla. Erityisesti kiinteistölämpöpumppujen asennuksessa mallinnuksen avulla projektin läpimenoaika lyhenee huomattavasti. Mallinnuksella muodostetaan esivalmistettavia lohkoja, jotka on nopea asentaa paikalleen. 

Keskity myyntiin ja anna meidän hoitaa vaivattomasti tulevaisuuden tekniikalla asennusprojekti!

 

LJH1.JPG

Ducmo 3D-mallinnus

Ajatus 3D-mallinnuksesta ja sen kehittämisen luomista mahdollisuuksista kyti Ducmon perustajien mielessä pitkään. Kokemus LVI-suunnitelmien keskeneräisyyden luomista virheistä ja materiaalihukasta sai aikaan uuden aikakauden innovaation!

Ducmo 3D-mallinnus perustuu ajatukseen, että malli tehdään, valmiiksi toimivaksi järjestelmäksi. Kaikki mallintajamme omaavat pitkän ja monipuolisen kokemuksen työmailla tapahtuvista asennuksista.  Asiakkaalle toimitettava malli on tarkka, ja sisältää järjestelmän jokaisen komponentin ja putken. 

Vaikka nykyisin myös LVI-suunnittelua tehdään 3D-mallissa ei LVI-suunnittelijan toimittamien suunnitelmien perusteella voida päätellä kanavien ja putkien todellista sijaintia, koska suunnitelmissa ei oteta huomioon esimerkiksi kattoristikoiden ja kanavien välisiä törmäyksiä.

Moduuli3.JPG

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Ducmon palveluista  ja hinnoittelusta omaan rakennuskohteeseesi? Lähetä meille maksuton tarjouspyyntö. Tarjouspyyntö ei ole vielä sitova.