Ducmo-koontimallinnus ja esivalmistus varmistavat LVI-asennusten laadun, nopeuden ja helppouden

 

Perinteisesti rakennusprojekteissa tilaaja, arkkitehti tai pääsuunnittelija hoitavat kaiken projektiin liittyvän koordinoinnin eri ammattialojen kesken. LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja rakennesuunnittelu tulevat useimmiten eri toimijoilta ja projektin vetäjän vastuulle jääkin huolehtia, että kaikki osa-alueet ovat toteutusvaiheessa yhteensopivat. Tässä vaiheessa havaittujen virheiden korjaaminen on usein kallista ja aiheuttaa usein myös viivästyksiä projektiin.

Ducmon koontimallinnus ja esivalmistustyöt varmistavat sen, että kaikki suunnitelmat ovat tilaajan, arkkitehdin tai pääsuunnittelijan tarkasteltavissa yhtäaikaisesti, jolloin mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ajoissa. Näin pysytään sekä budjetissa että aikataulussa, kun mahdollisista virheidenkorjaamisista aiheutuvia lisäkuluja ei synny ja kaikki suunnitelmien osa-alueet ovat yhteensopivat.

Omakotitalojen IV kanavistot

Valmistamme tehtaassa pientaloihin ilmanvaihtokanavistot. Kanavat leikataan, kasataan ja eristetään. Työmaalle toimitetaan valmiit lohkot, jotka lähetyksen mukana tulevalla asennusohjeella asennat nopeasti paikalleen. Työmaalla ei siis tarvitse leikata yhtään putkea!

Asiakas saa kanavistosta ja kattorakenteista 3D mallin. 3D mallista löytyy työkalut esim. mittaamiseen. Mallista voi mitata kattoläpivientien paikat. 

Tämä on helppo ratkaisu vaikkapa omatoimirakentajalle. Voit helposti kasata itse kanavistot ammattimiehen palkkaamisen sijasta.

Ammattilainen sen sijaan tuplaa helposti asennusmäärät käyttämällä esivalmisteita!

Eristeenä käytämme asentajaystävällistä Insuplast eristettä sekä määräysten vaatiessa solukumia ja paloeristettä.

 

Polish_20230331_181821858.jpg

 

 

Omakotitalon  3D malli ja tarviketoimitus

3D-mallinnuksen avulla mallinnamme koko rakennuksen.  Rakennus mallinnetaan LVI tekniikan osalta kattavasti. Mallinnuksessa voidaan käyttää hyväksi rakennesuunnittelijan tekemää 3D mallia. Muutoin mallinnamme talon äärimitoiltaan (ei runkotolppia). Malliin sijoitetaan oikeat kattoristikot ja katemateriaali. Mallinnuksessa ratkaistaan mahdolliset ristiriidat rakenteiden ja LVI tekniikan sijoittamisessa. 

3D mallinnuksen perusteella tarjoamme täydellisen  LVI-tarviketoimituksen kohteeseen. Kaikki LVI komponentit toimitetaan määrämittaisena ja valmiiksi kasattuna. 

Hyödyt: 

3D mallinnuksella voidaan ratkaista kallis ongelma ennen rakentamista. Lähes jokaisessa mallinnuskohteessa on ratkaistu jokin ongelma, joka olisi tullut kalliiksi työmaalla

Kilpailuta rakennukseesi LVI-työurakka urakoitsijalta. Hanki meiltä 3D mallinnuksen avulla tarvikkeet edullisesti!

OKT.jpg

 

Lämmönjakohuoneet, pumppuryhmät ja jakotukkipaketit

3D mallinnuksen avulla voimme rakentaa lämmönjakohuoneen täysin oikeilla komponenteilla. Erityisesti kiinteistölämpöpumppujen asennuksessa mallinnuksen avulla projektin läpimenoaika lyhenee huomattavasti. Mallinnuksella muodostetaan esivalmistettavia lohkoja, jotka on nopea asentaa paikalleen. 

3D mallin avulla kohteen jälkihuollot on halpoja ja helppoja. Mallista etänä tutkimalla voi tutkia tarvittavat huoltotoimenpiteet ja laskea huoltomateriaalit.

Ducmo tarjoaa kohteiden 3D mallinnuksen avulla tehtävät esivalmisteet sekä tarvittaessa asennuksen! 

Keskity myyntiin ja anna meidän hoitaa vaivattomasti tulevaisuuden tekniikalla asennusprojekti!

 

LJH1.JPG

Tehdastuotanto

Suomeen on syntynyt viime vuosina useita moduulitehtaita. Rakennukset rakennetaan säältä suojassa tehdasolosuhteissa. Valitettavasti tehdastuotannossa LVI tuotantoprosessi tehdään samalla tekniikalla kuin työmaallakin. LVI-suunnittelijan 2D suunnitelmat eivät mahdollista tuotannon kehittämistä.

Anna meidän tukea LVI prosessin kehittämistä 3D mallinnuksen avulla!

Valmistamme laadukkaat LVI esivalmisteet, jotka tuodaan tuotantolinjalle oikeaan aikaan. Tämän avulla asiakas voi minimoida oman henkilöstön ja tuotantotilojen tarpeen. 

 

Moduuli3.JPG

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Ducmon palveluista  ja hinnoittelusta omaan rakennuskohteeseesi? Lähetä meille maksuton tarjouspyyntö. Tarjouspyyntö ei ole vielä sitova.