Ducmo 3D-Mallinnuksella ja esivalmistuksella tehokkuutta rakennustyömaalle

LVI-urakoitsijoiden kokemusten mukaan Ducmo-koontimallinnus ja esivalmistettujen talotekniikan tuotteiden käyttö vähentää rakentamiseen käytettävää aikaa vähintään 30 %!

Lue lisää Ducmon tarjoamista eduista

 

Ducmo 3D-Mallinnus ja esivalmistus varmistavat LVI-asennusten laadun, nopeuden ja helppouden

 

Huolehdimme tehokkuudesta

Tarkat 3D-suunnitelmat mahdollistavat esivalmistuksen ja vähentävät yllätyksiä työmaalla, koska rakenteiden ongelmat ratkaistaan etukäteen. Ducmo valmistaa tehtaallaan Raahessa laadukkaat tuotteet helposti asennettaviksi. Valmiiksi eristetyt tuotteet toimitetaan työmaalle sovittuna aikana asennusohjeiden kanssa.

Tehostamme kustannuksia

Huolellinen esivalmistus ja helposti seurattavat asennusohjeet nopeuttavat asennusta, ja lisäävät työn kannattavuutta. Selkeät ohjeet vähentävät ammattilaisten tarvetta työmaalla

Huomioimme turvallisuuden

Putkien ja osien leikkaukset, hitsaukset ja liitokset tehdään lähes valmiiksi, joten niitä ei tarvitse tehdä työmaalla. Tarkat mitoitukset tekevät asennuksesta turvallisempaa. Esimerkiksi ilmanvaihtokanavat ja kattotuotteet voidaan asentaa maassa rakennettavaan vesikattoon turvallisesti ja tehokkaasti.

Ajattelemme ympäristöä

Ducmo 3D-mallinnus ja tuotteiden esivalmistus parantavat ja selkeyttävät materiaalin hallintaa, jolloin hukkaa ei tule, kun kaikki materiaali voidaan hyödyntää eri kohteissa. Tarvittavat komponentit toimitetaan työmaalle säänkestävästi pakattuina ja selkeästi numeroituna. Eristeinä käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Ducmo 3D-mallinnuksesta hyötyä kaikkiin kohteisiin

ducmo_kohteet_pientalot.svg

Pientalot

ducmo_kohteet_kerrostalot.svg

Kerrostalot

ducmo_kohteet_liike_ja_julkiset.svg

Liike- ja julkiset rakennukset

ducmo_kohteet_saneeraukset.svg

Saneeraukset

ducmo_kohteet_moduulituotanto.svg

Moduulituotanto

Ota yhteyttä

 

Referenssit

 

  • Omakotitalon ilmanvaihtokanavistot

  • Maalämpö konehuoneet

  • Liiketilarakentaminen > isot ilmanvaihtokanavistot

    Isot paloeristetyt ilmanvaihtokanavistot

Näytä kaikki referenssit

“Yrityksemme vastaa tulevaisuuden tarpeisiin tarjoamalla konkreettisia ratkaisuja työvoimapulaan ja ympäristökysymyksiin.”

 

Lue Ducmon tarina