Ducmo-koontimallinnuksella ja esivalmistuksella tehokkuutta rakennustyömaalle

LVI-urakoitsijoiden kokemusten mukaan Ducmo-koontimallinnus ja esivalmistettujen talotekniikan tuotteiden käyttö vähentää rakentamiseen käytettävää aikaa vähintään 30 %!

Lue lisää Ducmon tarjoamista eduista

 

Ducmo-koontimallinnus ja esivalmistus varmistavat LVI-asennusten laadun, nopeuden ja helppouden

 

Huolehdimme tehokkuudesta

Millintarkat 3D-suunnitelmat mahdollistavat pitkälle viedyn esivalmistuksen ja minimoivat yllätykset työmaalla, kun ristiriidat rakenteissa ratkaistaan etukäteen. Laadukkaat tuotteet valmistetaan Ducmon tehtaassa helposti asennettaviksi kokonaisuuksiksi. Valmiiksi eristetyt tuotteet toimitetaan työmaalle sovittuna aikana asennusohjeineen.

Tehostamme kustannuksia

Huolellinen esivalmistus sekä helposti älylaitteilla seurattavat asennusohjeet helpottavat asennusprosessia, jolloin työ nopeutuu ja työn kannattavuus lisääntyy. Selkeiden ohjeistuksien seuraaminen vähentää ammattilaisten tarvetta työmaalla.

Huomioimme turvallisuuden

Putkien ja komponenttien leikkaukset, hitsaukset ja liitokset tehdään lähes valmiiksi, jolloin sitä ei tarvitse tehdä työmaalla. Tarkat mitoitukset mahdollistavat asennusprosessien muuttamisen turvallisemmaksi työmaalla. Esimerkiksi ilmanvaihtokanavat ja kattotuotteet voidaan asentaa maassa rakennettavaan vesikattoon turvallisesti ja tehokkaasti.

Ajattelemme ympäristöä

Ducmo-koontimallinnus ja tuotteiden esivalmistus parantavat ja selkeyttävät materiaalin hallintaa, jolloin hukkaa ei tule, kun kaikki materiaali voidaan hyödyntää eri kohteissa. Tarvittavat komponentit toimitetaan työmaalle säänkestävästi pakattuina ja selkeästi numeroituina. Eristeinä käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Ducmo-koontimallinnuksesta hyötyä kaikkiin kohteisiin

ducmo_kohteet_pientalot.svg

Pientalot

ducmo_kohteet_kerrostalot.svg

Kerrostalot

ducmo_kohteet_liike_ja_julkiset.svg

Liike- ja julkiset rakennukset

ducmo_kohteet_saneeraukset.svg

Saneeraukset

ducmo_kohteet_moduulituotanto.svg

Moduulituotanto

Ota yhteyttä

 

Referenssit

 

  • Omakotitalon ilmanvaihtokanavistot

  • Maalämpö konehuoneet

  • Liiketilarakentaminen > isot ilmanvaihtokanavistot

    Isot paloeristetyt ilmanvaihtokanavistot

Näytä kaikki referenssit

“Yrityksemme vastaa tulevaisuuden tarpeisiin, jossa työvoimapula on ratkaistava sekä ympäristökysymykset otettava huomioon myös konkreettisesti.”

 

Lue Ducmon tarina