Skip to main content
5.9.2023

Nimitys

Olli Roponen aloitti syyskuun alussa Ducmolla myyntityöt vastuualueenaan esivalmistetut ilmanvaihtokanavistot ja muut LVI-komponentit. Olli vastaa myös teknisestä tuesta.

Nimitys

Tervetuloa tutustumaan Olliin - uuteen vahvistukseemme myyntitiimissä! Olli on aloittanut meillä myyjänä ja teknisenä asiantuntijana. Hänellä on yksi selkeä päämäärä: tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ratkaisuja LVI-esivalmisteiden parissa.

Olli tuo mukanaan vuosien kokemuksen LVI-alalta ja hän on todellinen asiantuntija alalla. Hänellä on tausta LVI-asentajana ja urakoitsijana. Hän ymmärtää LVI-järjestelmien monimutkaisuuden ja tietää, kuinka tärkeää on tarjota laadukkaita esivalmisteita, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennusprosesseja. Olli on omistautunut auttamaan asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet ja varmistamaan, että projektit sujuvat suunnitellusti ja budjetissa.

Ota yhteyttä Olliin tänään ja anna hänen auttaa teitä LVI-esivalmisteiden tarpeissanne. Tervetuloa asiakkaaksemme, ja kiitos, että valitsitte meidät kumppaniksenne LVI-ratkaisujen maailmassa!

Ollin yhteystiedot 0505552021  olli.roponen@ducmo.fi